If you don’t have an iPhone

Alle ved at Apple laver anderledes, karakteristiske og velskabte reklamer. Og selvom iPad 2 lige er kommet på markedet er det alligevel iPhone 4 de har valgt at reklamere for med 3 nye videoer, hvor de i hver video fokuserer på én del af iPhonen, f.eks. iBooks. Reklamerne skuffer selvfølgelig ikke, og er som oftest rettet mod konkurrenterne, Android – og videoerne er om muligt endnu mere flabede. Læs resten »

Nu også Wi-Fi i skandinaviske fly

Du sidder i et fly, og keder dig. Du kan ikke gå på nettet, din iPad eller smartphone skal være i flight-mode. Du kan altså ikke tjekke mails, Facebook, Twitter og andet fordi du er på flyet. Men det har Norwegien Airlines endeligt gjort noget ved.

Læs resten »

Googles nye algoritme

Google har de seneste måneder været anklaget for at de sider der lå øverst på listen, var sider af dårlig kvalitet. Google har været opmærksom på dette, og startede for et år siden at arbejde på at kvalitetssider skulle være øverst på listen. Derfor har Google frigivet deres nye og forbedret algoritme. Læs resten »

Start din PC hurtigere op med Soluto

Alle computer bliver langsommere med årene, og er længere og længere tid om at starte op. Jeg bliver selv ret frustreret når jeg skal bruge min computer lige når jeg tænder den, at den så bruger hvad der føles som et år på at starte op. Læs resten »

Finder på steroider med TotalFinder pluginet

Jeg har altid været meget glad for Finder til Mac, men der er også et par ting, som altid har irriteret mig meget. Med TotalFinder pluginet kan du nemt tweake Finder til dine behov – og nøj hvor har jeg savnet disse funktioner. Læs resten »

Devices med iOS 4 beta 2 der udløber?

I går oplevede jeg mens jeg sad med min iPhone 4 i hånden, at den blevt låst og at den ikke kunne bruges. Jeg blev dybt overrasket, men tænkte det måtte have noget at gøre med, at den kørte på en beta-version af iOS – noget som Apple jo siger kun skal gøres på test-devices. Her kan du læse hvordan du løser problemet Læs resten »

Hvad skal Apple bruge Ping til?

I går lancede Apple en masse nye produkter: ny iPod Nano, ny iPod Shuffle, ny iPod touch, nyt Apple TV, iTunes 10 og Ping. Jeg tror på at Apple vil tjene ekstra meget på Ping. Læs resten »

Tilføj egen søgemaskine i Opera

Det som gør Opera til en helt speciel browser, er muligheden for at tweake den uden at skulle bruge nogle plugins. Her får du et lille tip til, hvordan du laver din egen browser-søgemaskine i Opera 10, så du f.eks. kan søge din eller andres WordPress blog meget nemt.

Læs resten »

iPhone 4 antenne-test

Apple har fået gevaldige hug for at bygge antennen ind i siden på iPhone 4. Men om der virkelig er problemer i Danmark, vil jeg i denne artikel vise.
Læs resten »

iPhone apps optimeret til Retina skærmen

Efter at stå i kø fra kl. 11:30 om morgenen til kl. 0.01 foran Telenor på Fisketorvet fik jeg som en af de første i Danmark, en iPhone 4 fra Telenor. Selvom jeg ikke har anmeldt den endnu, giver jeg jer her en liste over de apps, som udnytter Retina-displayet og dets høje opløsning. Den bliver opdateret løbende.

Læs resten »