10 danske iPhone apps du bør kende

Det går godt for App Stores økonomi og der findes da også mange danske applikationer på markedet. Se vores vurdering af de 10 bedste

Nogle af disse applikationer, er også at finde i min artikel: Bedste iPhone applikationer i 2009

Listen

BusTogMetro er en flot designet applikation, som gør det muligt for dig at se bus-, tog- og metro-afgangstider. Massere af muligheder, med et nemt interface.

SMM er er applikation, som gør det nemt for dig at læse Peter Ulstrups Social Media Marketing blog.

KinoDK er en applikation, hvorfra man burde kunne bestille biletter nemt via Kino.dk – desværre er den kun halvt-færdigt, hvis man kan sige det.

Gyldendals Ordbøger lever op til Gyldendals høje standard som på pc-versionen, og er klart bedre end Politikens.

Kogebogen er en god kogebogs-applikation, der gør hvad den skal. Let delt op i kategorier, og alle opskrifter er godt beskrevet.

TV2 Sporten er en sport-applikation, hvor man kan se sports-nyheder og live-score og resultater fra fodbold og håndbold.

Rejseplanen er et skole-eksempel på en god iPhone applikation. Alle de fede muligheder, som findes på rejseplanen.dk vist let og overskueligt

MitKBH er applikationen, hvis du vil rundt i København. Gode muligheder og slår AOK med længder

Kontanter er en spændende “augmented reality” applikation af Nykredit. Du kan se verdenen gennem din iPhone (kun 3GS), hvor applikationen viser de nærliggende hæveautomater

Valutakurser gør hvad den skal: vise kurser og omregner valutaer.
Very nice!


Kunne du lide denne artikel, ville det gøre mig meget glad, hvis du gad at dele den med andre. Det giver mig motivation til at skrive.

— Morten Kaltoft

18 kommentarer til “10 danske iPhone apps du bør kende”

 1. Jeg synes der lægges op til at man skal læse denne liste fordi det er et bud på 10 gode apps. Men den kan selvfølgelig osse læses som at man skal kende både de gode og de dårlige – de dårlige fordi så kan man undgå dem.

  I alle tilfælde synes jeg at jeres vurderinger er meget tynde.

 2. Hej Jesper

  Nu er det jo danske applikationer, som vi snakker om, og dem findes der ikke nær så mange af. Man kunne gå så langt og tage en applikation som Skype med på listen, men det er en international applikation.

  Meninger kan man have, så du er meget velkommen til at sige hvilke danske applikationer, du synes er bedst

 3. Peter says:

  I løbet af marts 2010 vil Dating.dk iPhone App også blive gratis tilgængelig via App Store.

 4. Hej Peter

  Det lyder da spændende med den applikation. Det er godt med flere danske applikationer, så vi evt. kan udvide listen en dag :-)

 5. Tommi says:

  Tjek også Nykredits nye bud via: http://www.nykredit.dk/mobilapp
  – Autohjælp (hjælp når før, under og efter skaden på bil)
  – Nykredit (finansnyheder, aktiekurser, obligationer, valuta, din egen portefølje, beregn selv lån og valuta.

 6. Peter Hansen says:

  StepStone har lavet en jobsøgnings app, som jeg bruger rigtigt meget. Man kan f.eks søge efter et job baseret på en radius omkring ens geografiske placering og vise, hvor arbejdspladsen er placeret på et kort. Læs mere her: http://www.stepstone.dk/iphone

 7. Henrik says:

  Hej
  Er der nogen som kender en apps, som man kan bruge som kalender. Savner mulighedheden, for at tilføje et opkald på en bestemt kalenderdag. Så man kan indtaste en påmindelse om at man skal foretage et opkald, også så trykke på telefonummeret direkte fra påmindelsen

 8. Lisa says:

  @Henrik:

  Du kan prøve 2Do. Det er godt nok ikke en kalender-app, mere en slags tjekliste – men den kan noget, der nærmer sig det, du søger.

  Du kan tilføje en opgave, f.eks. “Ring til Maria”, med en task, der hedder “Call”. Derefter kan du vælge mellem en ny eller en eksisterende kontakt eller bare indtaste et nummer. Tilsidst tilføjer du en alert på et givent tidpunkt – du kan vælge mellem lyd, email, message eller en kombi, men vælg ihvertfald “message”.
  Når tidspunktet er kommet, får du en alert, der hedder “Ring til Maria – [view] [Cancel]”. Hvis du trykker view, åbnes opgaven straks i 2Do appen med en grøn knap, du kan trykke på. Derefter ringes der op.

  Det kører forholdsvist smooth, og er dybest set kun 2 klik – selvom din egen version selvfølgelig ville være bedre. :-)

 9. Stephanie says:

  Hej. Er der nogen der kender en kalender eller lignede til at lave påmindelser i, gerne bare simpelt med sted, dato og tid – det eneste er at man gerne skulle kunne udsætte denne påmindelse så den vil komme med en ny ca 10 minutter senere, som med kalenderne i de gamle nokia telefoner kunne!

 10. Anne says:

  We saw that your blog is nofollow free. We just made first blogs dofollow search engine and we have also indexed your site. This will increase the visitors. You have our url on our name on this commnent. We will be happy if you will also give us a hand in promoting it by adding our url somewhere on your blogOur thanks for being dofollow !!!

 11. Kristoffer says:

  Jeg kan også anbefale Nordea netbank app!

  Ellers en rigtig fin liste. Kendte ikke kogebogen, så tak for den.

 12. Michael says:

  Hvis du skal parkere i København, vil jeg anbefale app’en “Parkering!”. Den hjælper med at finde ud af zoner, priser, osv.

  http://itunes.apple.com/dk/app/parkering/id435282853?mt=8

 13. Tasja says:

  Hej,

  jeg efterlyser apps tilegnet til kvinder?

  Det flyder med apps om graviditet, menstruation og mode. Men er det det?

  Giv endelig lyd hvis I finder noget reæevant eller sjovt specielt til kvinder.

 14. Jens says:

  Jeg anbefaler Click A Taxi! Virker i hele landet… Det er simpelthen genialt!

 15. Glenny says:

  Hi there, just wanted to tell you, I enjoyed this article. It was funny. Keep on posting!

 16. dorthe says:

  hvis du mangler noget til kvinder, kan jeg blandt andet anbefale matas, som hovedsageligt henvender sig til kvinder :)

 17. Maria says:

  Jeg vil også anbefale Click A Taxi!

Skriv en kommentar