Anmeldelse af e-pusher

Er du selvstændig kender du helt sikkert Martin Thorborg, Danmarks Iværksættergud. Martin gør meget for e-købmænd og har bl.a. skrevet flere bøger, lavet mange podcasts og holdt hundredvis af foredrag, men denne her bog er revolutionerende.

Martin har skrevet bogen ”Iværksætter til jeg dør”, som er en biografi, hvori han fortæller om sit liv og hans op og nedture som iværksætter. En utrolig fed bog, som jeg klart kan anbefale dig at læse. Han podcaster flere gange om ugen, om e-handel og de sociale medier (facebook, twitter etc.). Dertil er han medstifter af , Amino og SPAMfighter.

Derudover har han forfattet bogen ”E-pusher”, en landskendt e-bog for alle iværksættere og selvstændige, som allerede har indset at internettet er fremtiden.

Om e-pusher

Kort fortalt, er e-pusher en bog for alle e-købmænd, som kan læses på computeren. Det vil sige, at når du køber bogen, får du en .pdf fil som læses på computeren. Bogen opdateres løbende, men der skal betales for opdateringer.

Er man i tvivl om det er noget bras eller om bogen virkelig er god, så er det muligt at downloade en gratis light version af bogen – altså skal du tilmelde dig hans nyhedsbrev, og så kan du læse en forkortet udgave af bogen.
I skrivende stund, er e-pusher 3.0 den nyeste bog, hvilket betyder at det er 3. udgave. Version 2.1 kan fås på papir, hvis man ønsker det, men så må man undvære de nyeste artikler og bære over med at der er reklamer i starten af hvert kapitel.

Jeg har selv, både den nyeste version (3.0) og papir-versionen (2.1), og jeg må ærligt indrømme at jeg ikke har brugt papir-versionen. Det er der flere grunde til:

  • Jeg havde læst 3.0’eren, da jeg købte papir-versionen
  • Jeg er mest til e-bøger
  • Havde stor glæde af links i e-version

Er bogen noget værd for dig?

Hvis du er seriøs iværksætter og e-købmand, så er jeg helt sikker på at du vil kunne bruge den. Det er en utrolig omfattende bog, som jeg klart kan anbefale. Bogen indeholder 257 artikler, 80 billeder og 120 links, og Martin kommer bl.a. ind på emner som: logistik og fragt, positionering, brugervenlighed, tekster der sælger, marketing, seo, nyhedsbreve og meget mere.

Prisen på bogen er 1.500 kr. + moms, hvilket du nok i første omgang vil synes er meget – men det er det ikke! Du kan næsten med garanti, være sikker på at tjene pengene hjem mange gange igen, hvis du følger hans råd.


Kunne du lide denne artikel, ville det gøre mig meget glad, hvis du gad at dele den med andre. Det giver mig motivation til at skrive.

— Morten Kaltoft

Skriv en kommentar