Er dette Googles nye tablet

I disse tablet-tider, hvor lanceringen af Apples iPad er årets største nyhed p.t., er der spekulationer om en kommende Google Tablet. Vi har samlet et Mockup-galleri af tabletten og fortæller om den.

Vi ved ærlig talt ikke meget om den endnu, men da Google spiller en stor rolle her på bloggen, kan du godt regne med at få nyw oplysninger om tabletten i fremtiden.

Hvorfor Google, og hvorfor nu?

Vi skrev for lidt tid siden om, Apples mulige udskiftning af Google med Bing på iPhone og krigen er bestemt ikke slut mellem disse parter.
Det virker derfor oplagt, at Google ville gå til angreb på Apple, og prøve at stjæle rampelyset med en lancering af deres egen tablet.

Google vil næsten med garanti udgive et “Chrome Tablet OS” som en supplering til deres “Chrome OS” til computere, som allerede er i beta. Det virker derfor også sandsynligt, at Google vil starte en ny hær, ligesom med Android – bare af tablets i stedet for telefoner

Mockups

Husk at disse billeder og videoer kun er mockups. Det vil sige, at de bare et teorier – men man ved aldrig.. Der er vel nogle som har insider viden

Mockup 1

Google Tablet Mockup Google Tablet Mockup

Google Tablet Mockup Google Tablet Mockup

Google Tablet Mockup Google Tablet Mockup

Google Tablet Mockup

Mockup 2

Google Tablet Mockup


Kunne du lide denne artikel, ville det gøre mig meget glad, hvis du gad at dele den med andre. Det giver mig motivation til at skrive.

— Morten Kaltoft

Skriv en kommentar