Test af Expenditure

Shape arbejder for tiden på en app kaldet Expenditure, som jeg har fået æren af at beta-teste. Og lad mig bare sige det med det samme: Den er virkelig fed!

Shape-hvem?

Shape er et team, der udvikler apps og de består af 4 unge gutter, hvor navne som Ole Gammelgaard, Philip Bruce og Nicolas Thomsen er at finde. Ole er udvikler og har bl.a. udviklet Toginfo, CPH Flights og TopJam.

Nicolas er grafiker og har bl.a. designet for apps som Radioen, Gazette, Evolutio, Go Africa! og Converse.

Philip kendes bedst under navnet “Den Falske Zebra” og har udviklet BusTogMetro, Blocks og SmsBillet.

Det er skam folk der kan deres kram

Nå, tilbage til Expenditure

Idéen bag Expenditure er sådan set at holde styr på hvad du skylder andre, og hvad andre skylder dig. Jo mere data du skriver ind, jo bedre bliver applikationen, og du kan faktisk skabe dit et godt overblik over din økonomi, hvis du skriver nok ind.

Men lad os starte med starten, hvor man ser en flot og god forklarende guide, så man nemt kan komme i gang. Når man er færdig, kommer man til “hjemmeskærmen”, hvor man kan se hvor mange penge man har til gode eller skylder væk.

Det første jeg herefter gør er at ændre valutaen, hvilket også er super nemt.


Expenditure hjemmskærm


Valg af valuta


Expenditure med dansk valuta

Det nemt og det kører bare!

Den første transaktion

Når du skal indtaste transaktioner, skriver du beløbet på noget der ligner en lommeregner. Du kan hurtigt vælge om det er en indtægt eller udgift, og skifte valuta, hvis man nu købte noget i udlandet.


Transaktion i Expenditure


Transaktion i Expenditure


Tidsinterval i Expenditure

Bagefter kan du vælge kategori, dato, tilføje billede og skrive en note. Alt sammen utroligt brugervenligt og flot designet. Derudover kan du også sætte Expenditure til at trække beløbet gentagende efter et bestemt tidsinterval, hvis du nu har telefonregninger osv.

Styr på tingene

Selv et rodehoved, kan finde ud af at organisere sine transaktioner i Expenditure – så nemt er det. Og med alle de forskellige oversigter, kan man også nemt finde frem til en bestemt transaktion, som man tilføjede for år tilbage.


Overblik i Expenditure


Expenditure


Slet transaktion

Det er ekstra fedt at slette en transaktion. Du trækker bare kvitteringen ned, så den knækker af

Samlet vurdering

Som sagt tidligere, så er Expenditure virkelig fed! Alt er meget gennemskueligt og brugervenligt. Designet er ekstremt smukt, og gør det bare en fornøjelse at holde styr på økonomien. Selv hvis du skal indtaste store udgifter, kan du ikke lade være med at smile.

Som I nok ved, er jeg normalt ikke så meget for at rate, men kan ikke lade være i dag. 5/5

Teaser

Og hvis du ikke glæder dig endnu, så se lige denne officielle teaser

PS: Glæd jer til den kommer i App Store. Skriv endelig en kommentar, hvis du har spørgsmål!


Kunne du lide denne artikel, ville det gøre mig meget glad, hvis du gad at dele den med andre. Det giver mig motivation til at skrive.

— Morten Kaltoft

Skriv en kommentar