Google Browser Size er fantastisk værktøj

Googles nye applikation fra Google Labs, Browser Size, kommer meget uventet, men kan vise sig at være helt fantastisk for os webdesignere og udviklere.

Det er ikke fordi, at der er så meget hokus pokus bag Browser Size, men det er selvfølgelig kun en applikation, som kan komme fra Google, der besidder 15 ud af de 17 mest besøgte hjemmesider i verden.

Vi har tidligere kigget på Google Labs, stedet hvor Google tester nye applikationer. Nu er deres nyeste applikation så kommet.

Om Browser Size

Det Google har gjort, er at de har analyseret, hvor store skærme folk har. Derefter har de lavet et .png billede, som illustrerer det på en fin måde. Der er mulighed for at skrive sig egen adresse ind, hvorefter du så kan se hvor meget af din hjemmeside, andre kan se.

Google Browser Size

Google Browser Size

Hvordan bruges det?

Browser Size er ganske simpelt. Du indtaster din hjemmeside i toppen og klikker “Go” eller trykker Enter. Til højre for den boks, kan du så vælge opacity, altså hvor tydelig Browser Size billedet skal vises. Derefter er det bare at aflæse, og lave om, hvis det ikke er godt nok.

Jeg er selv meget tilfreds med, at 80 % kan se overskriften af owix.dk – især fordi jeg tror på et lidt højere tal, grundet vores målgruppe.

Test selv Browser Size her!


Kunne du lide denne artikel, ville det gøre mig meget glad, hvis du gad at dele den med andre. Det giver mig motivation til at skrive.

— Morten Kaltoft

Skriv en kommentar