Er din hjemmeside SEO-optimeret?

Der findes massere af gode services på nettet, som kan analysere, hvor godt optimeret din hjemmeside er – SEO-mæssigt. Vi har fundet en ny én af slagsen, og den virker til at være fantastisk.

Navnet er WooRank

Servicen hedder WooRank, og den er helt ny. Det den gør, er at den tjekker en masse faktorer, og ser hvor godt de er udfyldt osv. Dvs. at den fortæller ikke, hvor godt Google kan lide den, da Google elsker backlinks, hvilket ikke er en helt vild vigtig faktor her. Grunden til, at WooRank ikke vejer backlinks, så meget som Google, er fordi den vil se, hvor godt optimeret den er.

Woorank-test af owix.dk

Hvordan bruges den

Du går til deres hjemmeside og indtaster din hjemmeside. Et eksempel: owix.dk

Derefter ser du en side, hvor der står en masse tal osv. Det første tal står i en sort cirkel – den kommer vi tilbage til.

WooRank deler dine data op i 6 hovedpunkter: Besøgende, Indhold, In-site seo, Off-site seo, anvendelighed og hjemmeside information. Undre dises punkter kan du se en masse data og statistikker over dit website. I højre side af hver boks, er bliver en farve vist – enten grå, rød, orange eller grøn.

  • Den grå farve bliver vist, når dataen ikke har betydning for SEO
  • Den røde farve bliver vist, når hjemmesiden klarer sig rigtig dårligt på punktet
  • Orange farve bliver vist, når hjemmesiden klarer sig udmærket på punktet
  • Grøn farve vises, når det er helt eller næsten perfekt

Alle punkter bliver forklaret ganske udmærket af WooRank, hvis man klikker plusset ud for punktet.

owix på WooRank

Spændende at lægge mærke til, er at owix.dk er bedre optimeret end store danske søgemaskine-eksperters hjemmeside. Såsom concept-i. Faktisk er vores score (59,1) rimelig god, men det betyder ikke, at vi klarer os bedre end concept. Indgående links er nemlig meget vigtige, og dem har vi ikke mange af.

Det var vel en opfordring til at smide os et link på din blog eller hjemmeside, og så må du også meget gerne twitte om os @owix.


Kunne du lide denne artikel, ville det gøre mig meget glad, hvis du gad at dele den med andre. Det giver mig motivation til at skrive.

— Morten Kaltoft

Skriv en kommentar