Innovative og fede hjemmesider

At lave en nyskabende, men samtidig simpel og forståelig service eller hjemmeside er utroligt svært. Men en sjælden gang, sker det alligevel at en genial hjemmeside opstår, og vil du så ikke være den første til at poste et link til hjemmesiden på facebook eller twitter? – Det vil jeg gerne!

DontClick.it

DontClick.it

DontClick.it

DontClick.it er en flot visualiseret hjemmeside, lavet i flash. Idéen med hjemmesiden er, at du skal navigere rundt på siden uden at klikke.
I starten vil du sikkert opleve det som værende noget sært, men bare rolig – det er faktisk ganske underholdende.
Derudover er det muligt at læse en masse om ‘The click history’, ‘The click ergonomy’ og ‘The commercial click’.

WhatTheFont!

WhatTheFont! er et online værktøj, som lader dig finde skrifttypen fra næsten alle logoer, billeder osv. Har du fundet en skrifttype, som du rigtig gerne ville have/bruge, så er WhatTheFont! genialt.
Du uploader eller linker til billedet, hvorefter du skal skrive bogstaverne, hvis ikke den regner dem ud selv. Derefter kommer værktøjet med en masse forskellige muligheder om, hvilken skrifttype det er, som du leder efter.
Derefter kan du købe fonten hos MyFonts, som er dem, der har udviklet værktøjet.

ASCII-O-Matic

ASCII-O-Matic

ASCII-O-Matic

ASCII-O-Matic er et andet online værktøj, hvor du kan give dine billeder et nørdet look. Du uploader dit billede i størrelsen 60 x 50 pixels, i formatet JPG/JPEG. Derefter laver værktøjet dit billede om til en tegning af ASCII-tegn.
Du kan vælge om det skal være sort/hvid eller farver, og om det skal være ASCII-tegn eller kvadrater. Du kan se et eksempel på øverst på siden, af Barack Obama.


Kunne du lide denne artikel, ville det gøre mig meget glad, hvis du gad at dele den med andre. Det giver mig motivation til at skrive.

— Morten Kaltoft

Skriv en kommentar