Lang nedetid – nej tak

Da vi torsdag flyttede webhost fra one til Unoeuro, løb vi ind i store problemer. Her er forklaringen.

Hvorfor ikke one.com?

Vi har siden vores registrering af domænet, kørt på one.com’s servere, hvilket i starten var meget godt. Priserne var lave, men der var alligevel mange ekstra services i abonnementet – services, som vi ikke har brug (såsom webbuilder osv.)

Da one.com skiftede alle deres servere ud i starten af januar, var det for at øge hastigheden og sikkerheden hos deres kunder. Men i stedet, førte det til at serverne ofte var nede, hvilket vi bare ikke kunne acceptere i en business, som denne.

Valget faldt derfor på Unoeuro, som bl.a. yder en fantastisk service på twitter. Da vi så flyttede fra one til Unoeuro, var der selvfølgelig lidt overflytnings-nedetid, eller hvad man skal kalde det, hvilket var helt fint nok. Men da overflytningen havde varet over et døgn, fandt jeg ud af, at vi også havde kludret i det lidt, men det var ikke det store – udover at det bare kostede os tid :-(

Vores backup af MySQL-serveren kunne så ikke bruges, da Unoeuro ikke ville give os “permission” til at oprette en midlertidig database, men fair nok. Det resulterede så i, at jeg måtte indskrive alle de gamle sider og artikler, manuelt i WordPress, hvilket tog omkring 10 timer. Surt, men sådan var det. Nu er alle kommentarene så væk, men igen: “That’s life”.

Håber det går godt for jer andre derude. Husk at blive fan af os på facebook.


Kunne du lide denne artikel, ville det gøre mig meget glad, hvis du gad at dele den med andre. Det giver mig motivation til at skrive.

— Morten Kaltoft

Skriv en kommentar