Referencer

Er du i tvivl om vores kompetencer eller om vi er det rigtige valg? Her er en oversigt over det stykke arbejde, som vi har udført.

Hjemmeside

Når vi udvikler hjemmesider, er det vigtigt for os at vide, hvilket budskab kunden ønsker at sende gennem hjemmesiden, og hvad ønsker kunden at der skal lægges ekstra meget vægt på? Vi er alle forskellige, og derfor er vores hjemmesider også forskellige.

Se referencer på professionelle webdesigns »

iPhone applikationer

I denne løsning udvikler vi en iPhone app for din virksomhed, indsender og administrerer den i App Store for dig, så du kan fokusere på din business, mens vi ordner alt det andet.

Se referencer på iPhone applikationer »

iPhone web-applikationer

Det er vigtigt for mange virksomheder at stå stærkt på så mange platforme som muligt. Vi har derfor valgt at gøre det nemmere for virksomhederne at være repræsenteret på Apples iPhone, ved at udvikle applikationer og hjemmesider, optimeret til den.

Se referencer på iPhone web-applikationer »

owix Speedboost

At en hjemmeside indlæses hurtigt eller ej, kan være altafgørende for mange virksomheder og butikker på nettet. Vi kan optimere en hjemmeside til at indlæses hurtigere, uden den mister kvalitet eller, at der kan ses forskel.

Se referencer på speedboost af hjemmesider »

Skriv en kommentar